Home > Events Andorra > Fira Nadal – Christmas Fair

Fira Nadal – Christmas Fair

Normally we would organise a large charity event in La Closeta, La Massana, This year 2020 due to the pandemic the board decided to cancel the event.

In 2019 we raised 13.750 euro, Our secretary wrote a thank you letter to all who contributed

Estimat Sr/Sra:

En nom del Club Internacional d’Andorra, em plau tenir aquesta oportunitat per expressar-los el nostre reconeixement pel seu suport tan generós a la nostra Fira Benèfica anual.

  Va ésser un plaer per a nosaltres que la Fira rebés una gran quantitat de visitants de les comunitats andorrana i internacional residents al país. 

Una vegada més, aquest any la Fira era un veritable festival de Nadal.

Com vostès potser ja saben el total de diners distribuits desprès de la Fira va ésser 13,750€. I més que mai, en aquest temps aquestes petites entitats necessiten la nostra ajuda i la nostra solidaritat. 

Després de la Fira, els responsables tindrem el gran plaer de repartir diners, en una cerimònia al Clubhouse, Apts Giberga, Aldosa a les 12.00 el 17 de desembre, entre les següents entitats benèfiques: Associació d’Animals dels Pirineus; Càritas La Massana; Infants del Món; LAIKA; i amb una donació especial de €10,000 a favor de la iniciativa “Take a Break” per nens.

Amb els millors desitjos per l’any nou a vostè i la seva empresa, aprofito aquesta avinentesa per saludar-lo molt atentament i cordialment.

John Pinnell

Secretari

It is also called The Christmas Fair, or Fira Nadal as there are many Christmassy things on offer.

It is one of the largest social events during the year for all the residents in Andorra.

Many volunteers do their best for weeks to make it a huge success.

This event started in 1989 and it has been popular ever since.

In 2016 the Club made a large donation to Carisma and Agentas -EENSM to buy a delivery van to transport items around Andorra.

In 2017 we supported Foundation Privada Tutelar with 9000 Euro, used for organising trips for disabled persons and their families.

www.fundaciotutelarandorra.org

Delivery van donated by the Club to Carisma and Agentas